2013 3.5 twin turbo awd

duty

New Member
Joined
May 17, 2021
Messages
6
Reaction score
0
Location
nj
tranny is bucking like a wild horse after leaving a stop light cel light comes on nurse it back no codes next day fine then it starts doing it again no codes what should i start chasing never had issues before thanx
 

stephen newberg

Moderator
Staff member
Joined
Jan 15, 2001
Messages
3,369
Reaction score
396
Location
Ladysmith, BC, Canada
I think you have this in the wrong section. This is Gen III. You have a Gen IV. You might want to repost it in the correct location if you want answers from those with more appropriate backgrounds.

smn
 

duty

New Member
Joined
May 17, 2021
Messages
6
Reaction score
0
Location
nj
I think you have this in the wrong section. This is Gen III. You have a Gen IV. You might want to repost it in the correct location if you want answers from those with more appropriate backgrounds.

smn
ty sorry new here
 

gamefanatic

SHO Member
Joined
Feb 20, 2005
Messages
664
Reaction score
234
Location
Barstow, CA
That sounds about right. I had an issue with my 2010 MKz that had the rear blinker stop working randomly. It would happen mostly above 60°F. Finally traced it down to the connector wire. Still have anxiety it won't turn on though!
 

stephen newberg

Moderator
Staff member
Joined
Jan 15, 2001
Messages
3,369
Reaction score
396
Location
Ladysmith, BC, Canada
If we ban everyone that makes an error, there is no one left... ;)

For general information, there was a NASA study on fail modes in vehicles ages ago and it found that something like 98% of all fails ended up being caused by electrical connections in one way or another. Interesting, eh.

smn
 

Forum statistics

Threads
103,671
Messages
1,143,259
Members
13,543
Latest member
Mike976

Members online

Top