1. 90ctsho

    90ctsho New Member

    Joined:
    Jun 14, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    plymouth,ct
    i have a 90 sho with and its giving me a lot of problems. it has 155k. the harder i step on the gas the more it doesnt go its hard to explain. i have to drive it at less than 1/4 throttle and shift at 3 grand or else it starts bucking and it maintains the same speed it wont go faster. if anyone has any clue what might be wrong with it please help me out. thanks a lot
     
  2. Mark in PDX

    Mark in PDX SHO Member

    Joined:
    Sep 9, 2002
    Messages:
    200
    Likes Received:
    18
    Occupation:
    IT Directory
    Location:
    Woodburn, Oregon
    Home Page:
    Have you pulled the codes? Checked the throttle cable? Checked the secondaries & plug wires?
     
  3. ransnan

    ransnan New Member

    Joined:
    May 11, 2004
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Truck Driver
    Location:
    Central PA
    Sounds like it could be time for a new fuel filter. Did you run it way low on gas lately. This same thing happend to my 96 F-150.
     
  4. Bizzy

    Bizzy SHO Member Supporting Member

    Joined:
    May 1, 2001
    Messages:
    13,221
    Likes Received:
    1,450
    You might want to try new plugs and wires and a nice intake cleaning while you're at it. You'll be amazed at the crud that will come out of the intake, and even more surprised at how much better the car runs.
     

Share This Page

If you wish to help keep SHOforum running, please click the donation button below