Pics not showing (again).....

Discussion in 'Contacting SHOForum.com Members' started by bpd1151, Nov 17, 2019.

  1. bpd1151

    bpd1151 Lurking Around

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    1,957
    Likes Received:
    3,733
    Gender:
    Male
    Occupation:
    LEO 23+yrs
    Location:
    SHOcago 'Burbs
    Anyone have any idea why pictures being posted are not able to be viewed via the Tap-A-Talk app once again???

    The app was updated on 10/29/2019 my Android device to version 8.6.2 and ever since then, any/all pics appear as like a square with a tear in the middle and when one clicks on the image, it just never loads.

    Any help would be appreciated.

    I PM'd Shaggy, but no reply as of yet.

    Sent from my SM-N950U using Tapatalk
     
  2. bpd1151

    bpd1151 Lurking Around

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    1,957
    Likes Received:
    3,733
    Gender:
    Male
    Occupation:
    LEO 23+yrs
    Location:
    SHOcago 'Burbs
    Aggravating.

    Still no fix. Pics still not showing. No reply to my PM from/for Shaggy.

    Any help from anyone else??

    Sent from my SM-N950U using Tapatalk
     
  3. bpd1151

    bpd1151 Lurking Around

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    1,957
    Likes Received:
    3,733
    Gender:
    Male
    Occupation:
    LEO 23+yrs
    Location:
    SHOcago 'Burbs
    Appears to have been fixed!

    Working again (properly) via Tapatalk as of 12/01/2019.

    Thank you to those involved in fixing!!

    Sent from my SM-N950U using Tapatalk
     
    SHOdded likes this.

Share This Page

If you wish to help keep SHOforum running, please click the donation button below