Can find M-code CCRM

Joined
Sep 4, 2021
Messages
33
Reaction score
3
Location
Gering Ne
Thank you for doing that for me man, I haven’t confirmed if they work but I greatly appreciate you doing it none the less. Thursday this week, it’s supposed to be in the 50 and I have work off. So I’ll get out there and test them out and report back.
 
Joined
Sep 4, 2021
Messages
33
Reaction score
3
Location
Gering Ne
Ok so I have tried all of the CCRMs that I now have and nothing changed. I considered changing fuel pump terminals but decided to test easy things first and I’m glad I did. So first thing I’ve found is that only 2.2 volts are making it to the inertia switch which was identical to the original findings with the pump and when I went to go test voltage at the ccrm harness I could not find a pin 19 which my book claims is for the fuel pump. See pictures attached. I don’t understand what I’m looking at, is this stock or is it broken and what should I do next?
 

Attachments

  • image.jpg
    image.jpg
    280.1 KB · Views: 1
  • image.jpg
    image.jpg
    212.4 KB · Views: 1
Joined
Sep 4, 2021
Messages
33
Reaction score
3
Location
Gering Ne
Ok so in my shop manual it mentions pin 5, which showed 0 volts when ignition on. So I think it’s safe to say I’m not getting volts from the battery to the ccrm
 

zoomlater

SHO Member
Supporting Member
Joined
May 31, 2004
Messages
2,729
Reaction score
1,373
Location
Seattle, WA
I got 12 volts out of 1,2,12, but only .4 out of 11 and 0 out of 14,22. Check wires to ecm or buy new ecm?
see NoSlo post in the thread below to help trouble shoot

 

Forum statistics

Threads
103,292
Messages
1,138,959
Members
13,333
Latest member
Jump_SHO

Members online

Top