krewat's Recent Activity

  1. krewat replied to the thread Something rattling around....

    yeah, I already checked, and nothing like that is happening ;) After the Nor'Easter we got here on Long Island yesterday, I haven't had...

    Oct 17, 2019 at 11:35 AM
  2. krewat replied to the thread Something rattling around....

    yes, but that involves waiting weeks for a loaner, and then who knows how long I'll be without the car. Still looking - I thought I had...

    Oct 17, 2019 at 9:22 AM
  3. krewat liked SM105K's post in the thread Redline PTU fluid.

    ^you so fancy....

    Oct 16, 2019 at 9:13 AM
  4. krewat replied to the thread Sync 2 update failure.

    Nice report back :thumb:

    Oct 14, 2019 at 7:35 PM
  5. krewat liked SM105K's post in the thread SHO Exhaust Smoke and Poor Performance.

    I would check the plugs for oil. Also pull the intake tube off the throttle body and the intercooler. Jack the driver side up and use...

    Oct 14, 2019 at 7:34 PM
  6. krewat replied to the thread Constant misfire and oil on plug..

    No valve cover leak in the world is going to put oil on the combustion side of the plug unless it was on top and got on it when you...

    Oct 14, 2019 at 6:42 PM
  7. krewat replied to the thread Constant misfire and oil on plug..

    Uh, oil on the insulator side or the spark-side of the plug? ;)

    Oct 14, 2019 at 2:18 PM
  8. krewat replied to the thread Something rattling around....

    Turns out, that wasn't it, still searching.

    Oct 13, 2019 at 4:25 PM
  9. krewat posted a new thread.

    Something rattling around...

    Last Friday, get in the car to go to work - radio on... driving around 30-40MPH, I hear something rattling. Well, it's acorn season here...

    Forum: Generation 4 - Maintenance & Troubleshooting

    Oct 13, 2019 at 1:25 PM
  10. krewat replied to the thread Ecoboost SHO platform record 11.16 @ 122mph.

    Nice work ;)

    Oct 12, 2019
  11. krewat liked Jordan_R's post in the thread Ecoboost SHO platform record 11.16 @ 122mph.

    Finally got around to editing this up.. Enjoy some crappy footage. Hopefully next time around I can get some better footage. Just a lot...

    Oct 12, 2019
  12. krewat replied to the thread Engine surging and now have misfire codes.

    It's on the plastic piping right after the air filter. Look around for hoses that fell off. It's a small vacuum hose. Sorry, no pics.

    Oct 12, 2019
  13. krewat replied to the thread Engine surging and now have misfire codes.

    Check that that stupid boost reference hose didn't come loose. Other than that, sounds like fuel delivery, but you'd have a code for that.

    Oct 12, 2019

If you wish to help keep SHOforum running, please click the donation button below